Archive

VPN

De Beste VPN voor Mac om veilig te surfen

We kennen inmiddels allemaal de ontvangen wijsheid: “Macs zijn ondoordringbaar voor cyberdreigingen”. Dat is een woedend debat voor een andere keer. Maar als je heeft besloten dat traditionele virusbescherming voor uw Apple-pc of laptop niet nodig is, is het downloaden en installeren van een VPN nog steeds het overwegen waard. Zelfs als je zich geen zorgen maakt over malware, zijn Mac VPN’s een briljante verdedigingslaag tegen bedreigingen zoals identiteitsdiefstal en hacking.

Meer lezen
Beste VPN voor Popcorn Time
VPN

De Beste vpn voor popcorn time

Popcorn Time is een gratis BitTorrent-client waarmee gebruikers gratis films en tv-programma’s kunnen streamen. Het is beschikbaar voor zowel desktop als mobiele apparaten en is een geweldig alternatief voor op abonnementen gebaseerde services zoals Hulu en Netflix. Hoewel Popcorn Time een geweldig alternatief is voor Netflix en Hulu, wordt het geplaagd door enkele problemen. Een van de meest voor de hand liggende problemen is de privacy.

Meer lezen
Beste VPN voor streaming
VPN

De Beste vpn voor streaming doorgelicht

Als je regelmatig video’s of games streamt, kun je het beste zogen dat je een goed Virtual Private Network hebt, ofwel een VPN. Zo ben je goed beschermd tegen hackers en internetcriminelen, en kun je veilig het internet op zonder je zorgen te hoeven maken over je privacy. Maar wat is eigenlijk de beste VPN voor streaming? Om diverse redenen zijn er twee VPN’s die met kop en schouders boven andere VPN-diensten uitsteken, namelijk NordVPN en Surfshark.

Meer lezen
Soundbars

De nieuwe Smart Soundbar 300 van Bose

je hebt net een nieuwe tv gekocht en een hoop geld uitgegeven aan een nieuwe 4k-set. je krijgt het thuis, je sluit het aan, je zet een film aan en je bent teleurgesteld. Je krijgt geweldige beelden, maar het geluid is zo slecht dat je er bijna een hekel aan hebt dat je al dat geld hebt uitgegeven aan zo’n geweldige tv.

Meer lezen
Computer & Elektronica

Sony lanceert nieuwe WH-1000XM4 Wireless koptelefoon met Noise Cancelling

Het gaat hier om Sony WH-1000XM4 en je kon het niet zeggen door gewoon ernaar te kijken omdat ze bijna identiek lijkt aan de WH-1000XM3 van de vorige generatie maar dat is helemaal prima, want niemand had echt grote klachten met de WH-1000XM3. Ik kroonde ze mijn beste ruisonderdrukking hoofdtelefoons van vorig jaar. De WH-1000XM4 hebben dezelfde prijs als de vorige generatie, namelijk 349. Sony is slim geweest en heeft de “if it ain’t broke don’t fix” aanpak gekozen.

Meer lezen